OM OSS

Din elektro- og teknologileverandør på Nordmøre!

WEST ELEKTRO

West Elektro ble etablert i 1990, som en tradisjonell el-installatør, og har siden oppstarten vært i kontinuerlig utvikling. I dag har vi utviklet oss til å bli en elektro- og teknologileverandør hvor vi leverer et bredt spekter innen elektrofaget. Våre hovedområder er elektro, automasjon, sikkerhet, telekom og IT.

Vår solide erfaring og lokale forankring gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner for stadig flere kunder. West Elektro arbeider ut i fra målsettingen om å tilby god kvalitet og service, høy faglig standard og tilgjengelighet. Vi vektlegger å ha kompetanse for å ivareta totalprosjekt innen bygg og anlegg, fra prosjektering til utførelse.

West Elektro er et lokaleid selskap lokalisert i Kristiansund og er en del av NEAS Konsernet. Vi leverer elektroanlegg på hele Nordmøre, og er om lag 80 ansatte.

Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og jobber hele tiden med å etablere flere gode arbeidsplasser i tillegg til å være en stor opplæringsbedrift.

siste nytt

WEST ELEKTRO

Bli med hjem til Nordmøre

03 april 2023

Torsdag 13. april møter du NEAS Gruppen på Bli med hjem på Clarion Hotel The Hub i Oslo 😃

Hils på Sander, Emil og Ask

07 mars 2023

Vi har gjennom vinteren ansatt ti nye lærlinger, hvorav tre startet 1. mars og resterende starter i august. Sander, Emil og Ask startet i forrige uke og de skal alle ta fagbrev som elektrikere.

Hverdagen som lærling

01 februar 2023

West Elektro har en lang tradisjon for å satse på lærlinger innen elektro, automasjon- og telekommunikasjonsfaget. Vi har nå hele 17 lærlinger, og søker nye lærlinger Les om inntrykket til noen av dagens lærlinger.

Scroll til toppen