Vi hjelper deg med alt innen

ELEKTRO

Elektrisk utstyr krever ofte mye strøm, det er derfor viktig å beregne hvor mye strøm ditt elektriske anlegget er dimensjonert for. Å installere nye kurser og/eller stikkontakter er både praktisk, men også viktig for sikkerheten. Vi i West Elektro har lang erfaring med elektrotjenester og bidrar gjerne med veiledning og kompetanse. 

Ladestasjon

Lading av elbil skjer tryggest ved en ladestasjon, og ikke ved en stikkontakt. Med en ladestasjon montert på ditt oppholdssted kan du være trygg på at du får ladet din elbil på en sikker og effektiv måte.  Les mer. 

Solcellepanel

Dagens solcellepanel kan monteres både på tak og vegg, og er ikke avhengig av direkte sollys for å produsere strøm. Vi leverer solcellepanel som passer norske forhold. Les mer. 

Varme

Oppvarming utgjør en stor del av strømregningen, sett derfor av litt tid for å velge riktig oppvarmingsløsning. Et godt inneklima skapes blant annet ved varme, vi leverer en rekke tjenester for å gi varme til din bolig, kontor eller driftsbygning.  Les mer. 

Belysning

God belysning er ikke bare praktisk, men kan også være dekorativt. Belysningen bidrar ofte til atmosfæren, og det kan være stor variasjon i hvordan du ønsker at lyset skal opptre til ulike tider. Vi installerer belysningen for dine behov! Les mer.

El-kontroll

Som så mye annet trenger også ditt elektriske anlegg tilsyn, dette for å redusere risiko for brann og andre farlige situasjoner. Det er anbefalt å gjennomføre en periodisk el-kontroll. Les mer.

Sikringsskap

Sikringsskapet er hjertet til all elektrisitet. Strømbehovet har økt betraktelig sammenlignet med for 20 år siden og med økt strømforbruk har også kravene til sikringsskapet økt. Les mer. 

Scroll til toppen