Hils på Sander, Emil og Ask

Hils på Sander, Emil og Ask

Vi har gjennom vinteren ansatt ti nye lærlinger, hvorav tre startet 1. mars og resterende starter i august. Sander, Emil og Ask startet i forrige uke og de skal alle ta fagbrev som elektrikere.

- Jeg gleder meg til å komme i gang, og setter pris på å få være lærling i et så seriøst firma. Det blir spennende å komme i gang med arbeidsoppgavene og veien til fagbrevet. Veldig positivt med aktiviteter hver måned, hvor man forhåpentligvis får mulighet til å bli kjent og bygge samhold, sier Ask Mork Timbrevig, førsteårslærling som elektriker.

Emil og Sander kommer fra vår søsterbedrift, Mellom AS, hvor de har tatt fagbrev som energimontører. De skal nå bygge på sin kompetanse med enda et fagbrev, og vi er glad for at de ønsker å utvikle seg videre i NEAS Gruppen. 

- Det er veldig kjekt å kunne ta videreutdanning i samme konsern, det er en del kjente ansikt og et system man kjenner til fra før av. To fagbrev vil gi mer erfaring og bedre jobbmuligheter i fremtiden, sier Sander Orset Strand, førsteårslærling som elektriker. 

- Å begynne i West Elektro blir spennende, det blir en annen måte å jobbe på. Hos Mellom AS jobber vi på egne anlegg, men hos West Elektro vil vi forholde oss til kundene. Jeg kjenner noen av de nye kollegaene mine fra før av og inntrykket er at det er kjekke og trivelige folk. Det blir litt andre arbeidsoppgaver, i forhold til redskaper og utstyr, men det gir personlig utvikling og økt kunnskap. Jeg gleder meg til å oppnå to fagbrev, sier Emil Østby Schwabe, førsteårslærling som elektriker. 

Lærlinger er en viktig del av vår rekruttering og vi er stolte av å kunne presentere ti nye lærlinger i år. Frank og Hanne har vært ansvarlig for årets rekruttering og de er begge imponert over årets søkere. 

Frank Havnerås og Hanne Vikene Nedal

- I år hadde vi 34 gode søkere på lærlingplass hos oss, og vi skulle gjerne tatt inn flere om vi hadde hatt mulighet for det. I august når alle starter opp vil vi ha totalt 20 lærlinger, noe som tilsvarer én fjerdedel av arbeidsstokken. Det blir spennende å følge de gjennom læretiden, sier Hanne Vikene Nedal, markedskoordinator.

- Skal vi lage flinke fagfolk må vi kunne gi de et godt løp gjennom læretiden, da begrenser det hvor mange vi kan ta inn samtidig. Vi er godt fornøyd med årets søkere og gleder oss til å gi de ti nyansatte en interessant og lærerik læretid, tilføyer Frank Havnerås, serviceleder.

Vi gleder oss til å presentere resten av våre lærlinger i august 😃

Bli med hjem til Nordmøre

03 april 2023

Torsdag 13. april møter du NEAS Gruppen på Bli med hjem på Clarion Hotel The Hub i Oslo 😃

Hverdagen som lærling

01 februar 2023

West Elektro har en lang tradisjon for å satse på lærlinger innen elektro, automasjon- og telekommunikasjonsfaget. Vi har nå hele 17 lærlinger, og søker nye lærlinger Les om inntrykket til noen av dagens lærlinger.

Scroll til toppen