Vi hjelper deg med alt innen

SIKKERHET

Sikkerhet er viktig både i form av ansatte, eiendom og verdier. Vi har lang erfaring med å finne det beste systemet for kunden og leverer moderne system innen adgangskontroll, innbruddsalarm, brannvarsling og nødlys. 

Adgangskontroll

Et adgangskontrollsystem bør være sikkert, men det må også være praktisk i bruk. Vi tilbyr adgangskontrollsystemer med låsemekanismer gjennom kort, brikke og kode. Les mer.

Innbruddsalarm

En innbruddsalarm har som formål å sikre deg mot innbrudd og tyveri, samt å ivareta dine verdier og eiendom. Vi leverer moderne overvåkingssystemer med blant annet kameraovervåking og sensorer som sømløst varsler ved besøk fra uvedkommende personer. Les mer.

Brannvarsling og nødlys

Et brannvarslingsanlegg skal kontinuerlig overvåke ditt anlegg eller bolig og varsle ved hendelser. Nødlysanlegget skal sørge for at det er tilstrekkelig med lys og markeringer av rømningsveier som gjør at evakuering kan foregå sikkert og trygt. Les mer.

Kameraovervåking

Kameraovervåking kan i dag monteres både kablet og trådløst. Dagens kamera er høyoppløselige og filmer både i lyset og i mørket, er lett å plassere og kan kontrolleres fra alle enheter. Løsningen kan være sky-, server- eller hybridbasert. . Les mer.

Sikker radiokommunikasjon

Radiokommunikasjon er en effektivt, pålitelig og enkel kommunikasjonskanal. Vi er sertifisert på mange av de kjente radiokommunikasjonssystemene. Les mer. 

Vi hjelper deg!

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg snart

Scroll til toppen