WIFI Bedrift

Har du flere enheter som PC, nettbrett, telefoner og lignende på nett samtidig? Eller gjester innom som ønsker nettilgang?
Da kan du få stor nytte av WIFI Bedrift.

Smartere WIFI til din bedrift

WIFI bedrift har en unik antenneteknologi som gjør at signalet automatisk rettes mot de områdene der du har behov for godt signal. WIFI bedrift passer godt til store og små kontorlokaler, men egner seg også godt til næringsbygg med store krav om stabilitet. 

WIFI Bedrift leveres på to ulike måter: 

  1. Kjøp og montering av utstyr
  2. Abonnementsløsning inkl. service og vedlikehold 
Nettverk som tjeneste (Naas)

Vær trygg på at din virksomhet har tilstrekkelig med nettverksressurser til en hver tid. Nettverk som tjeneste er en abonnementsløsning hvor din virksomhet abonnerer på nettverksutstyr, service og vedlikehold - forutsigbart og enkelt. 

Nettverk som tjeneste inkluderer vårt produkt sikkerhet og kan kombineres med våre tjenester innen server og skytjenester, samt andre produkter. Dette for å sikre dine verdier til enhver tid og at din virksomhet skal være trygg på at den benytter nettverket så optimalt som mulig. 

Wi-Fi Site Survey

Uansett hvilken type WIFI du ønsker at vi skal levere, så vil vi foreta en kartlegging i dine lokaler. Dette for å finne den beste plasseringen på aksesspunktene, som vil gi best mulig signal.

Vi har utstyr på lager, ta kontakt for en Wi-Fi-prat. 

Vi hjelper deg!

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg snart

Scroll til toppen