Varme

Oppvarming utgjør en stor del av strømregningen, sett derfor av litt tid for å velge riktig oppvarmingsløsning. 

Panelovner

Dagens panelovner produserer varme rent og miljøvennlig. Panelovner er godt egnet til å raskt heve og senke temperaturen i et rom og varmen spres i en kombinasjon av varmestråling og luftoppvarming. Panelovner fås også i glass og kan fungere som designelementer på veggen.

Gulvvarme

Gulvvarme er behagelig og gir en stor flate med jevn temperatur. Gulvvarme kan fås både gjennom varmekabler og varmefolie, som begge ligger nær gulvoverflaten og gir rask varme. 

Isfri ferdsel

Varmekabler eller varmematter er gode løsninger for en snø- og isfri oppkjørsel. Dette kan installeres under asfalt eller belegningsstein. Automatiske termostater aktiverer varmen ved en gitt temperatur eller ved en gitt temperatur og registrering av fukt og nedbør.

Smart varme

Både panelovner og gulvvarme kan i dag styres digitalt gjennom din smarttelefon. Dette gjør at du kan tidsstyre forbruket og med andre ord redusere strømforbruket i perioder hvor du ikke har behov for å opprettholde en satt temperatur. 

Et godt inneklima skapes blant annet ved varme, vi leverer en rekke tjenester for å gi varme til din bolig, kontor eller driftsbygning.

Vi hjelper deg!

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg snart

Scroll til toppen