VÅRE TJENESTER

West Elektro tilbyr et rikt utvalg tjenester til privat- og næringsmarkedet.

West Elektro utfører tjenester for både privat- og næringsmarkedet. Vår solide erfaring og lokale forankring gjør oss til en foretrukket samarbeidspartner for stadig flere kunder.

Vi tilbyr tjenester innen elektro og teknologisegmentet og arbeider ut i fra målsettingen om å tilby god kvalitet og service, høy faglig standard og tilgjengelighet. 

Ta kontakt om du har behov for vår hjelp til generelle tjenester, eller om det er mer spesielle oppdrag knyttet til industri eller teknikk.

Elektro

Elektrisk utstyr krever ofte mye strøm, det er derfor viktig å beregne hvor mye strøm ditt elektriske anlegget er dimensjonert for. Vi i West Elektro har lang erfaring med elektrotjenester og bidrar gjerne med veiledning og kompetanse.

 

Automasjon

Automasjon sikrer at komponenter i bygningen eller anlegget kommuniserer med hverandre. Dette gjør at du kan kontrollere blant annet lys, varme og ventilasjon uansett hvor du befinner deg. Automasjon gjennom instrumentering og sensorikk muliggjør også muligheten til å holde kontroll på data i virkelig tid. 

Sikkerhet

Vi har lang erfaring med å finne det beste systemet for kunden og leverer moderne system innen adgangskontroll, innbruddsalarm, brannvarsling og nødlys.

 

 

IT Drift

Som elektro- og teknologileverandør leverer vi en rekke IT-tjenester. Vi har egne servere plassert lokalt i Kristiansund og på Oppdal, og bistår gjerne med skyløsninger og sikkerhetssystem.

 

 

Vi hjelper deg!

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg snart

Vennligst last opp bilde av sikringsskapet, kursfortegnelsen og andre relevante bilder.
Scroll til toppen