Vil du

BLI MED OSS HJEM?

West Elektro ble etablert i 1990 og vi har utviklet oss til å bli en ledende elektro- og teknologileverandør på Nordmøre. Vi er lokalisert i Kristiansund og leverer et bredt spekter av tjenester og produkter. Våre hovedområder er elektro, automasjon, sikkerhet og IT. 

70 ansatte

Omsetning 108 MNOK

Vi er alltid på utkikk etter motiverte kolleger. Med stadig økende etterspørsel har vi behov for flere flinke hender og kloke hoder! Vi har en rekke ledige stillinger innen ulike fagfelt og oppmuntrer deg til å registrere deg i vårt kontaktskjema nederst på siden om du har kompetanse innen én (eller flere) av følgende: 

Elektro

Serviceelektrikere, baser og prosjektleder

Telecom

Fibermontører og planleggere

Sikkerhet

Teknikere innen adgangskontroll, kamerasystemer og brannalarmanlegg

Automasjon

Teknikere innen næringsbygg og prosessanlegg. Sensorkompetanse.

IT

It drift; brukerstøtte, nettverk og serverløsning

Kulde

Fagansvarlig innen kulde og varmepumpeanlegg

VÅR VISJON

West Elektro skal være en foretrukken leverandør innenfor elektrofaget. Vårt fokus på miljø, energi, kompetanse og utvikling skal gi økt verdiskapning for våre kunder og de vi ellers samhandler med

Kontakt meg 🙋🏽🙋🏽‍♀️

NEAS Gruppen er regionens ledende tilbyder av energi- , telekom- og elektrotjenester. Gruppen består av flere hel- og deleide selskaper: NEAS Konsern AS, NEAS AS, Mellom AS, West Elektro AS og Vitnett AS. Virksomheten omfatter kraftproduksjon, nettdrift, leveranse, salg av strøm og bredbåndstjenester. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen energi, telekom og elektro. NEAS Gruppen eies av Nordmørskommunene Kristiansund, Averøy, Smøla, Tingvoll, Aure og finansselskapet KLP. 

Vår visjon er: «Vi gjør bærekraftig utvikling mulig», våre verdier er: «Handlekraftig, Ansvarlig og Kreativ».

Endringer i teknologi, klima, befolkningssammensetning og økt miljøbevissthet utfordrer måten vi tenker og jobber på. Med dyktige ansatte og en fremoverlent organisasjon, gjør vi utvikling og innovasjon mulig - i alle deler av virksomheten. 

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter vi har å tilby? 

siste nytt

WEST ELEKTRO

Scroll til toppen