Vi søker lærlinger

Vi søker lærlinger

Som ledende elektro- og teknologileverandør er lærlinger en viktig del av vår drift og utvikling. Vi ansetter lærlinger hvert år, og gjennom tett oppfølging og dialog tilpasser vi lærlingløpet sånn at våre lærlinger skal tilegne seg den kunnskapen de behøver for å oppnå fagbrevet. 

Som lærling vil du inngå i et arbeidsmiljø som har bred faglig kompetanse innen elektro, telecom, automasjon, IT og sikkerhet. Vi har alltid vektlagt personlig utvikling og vil bistå deg i veien mot fagbrev. 

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og varierende arbeidsoppgaver, hvor du som lærling vil få økt ansvar etter hvert som du utvikler deg i løpet av læretiden. Lærlingeordningen er en av våre viktigste kilder til rekruttering og det er derfor stor sannsynlighet for fast ansettelse etter bestått fagbrev - hvis ønskelig 😊

I år søker vi 4 lærlinger og søknadsfristen er tirsdag 1. februar! 

Bli med hjem til Nordmøre

03 april 2023

Torsdag 13. april møter du NEAS Gruppen på Bli med hjem på Clarion Hotel The Hub i Oslo 😃

Hils på Sander, Emil og Ask

07 mars 2023

Vi har gjennom vinteren ansatt ti nye lærlinger, hvorav tre startet 1. mars og resterende starter i august. Sander, Emil og Ask startet i forrige uke og de skal alle ta fagbrev som elektrikere.

Hverdagen som lærling

01 februar 2023

West Elektro har en lang tradisjon for å satse på lærlinger innen elektro, automasjon- og telekommunikasjonsfaget. Vi har nå hele 17 lærlinger, og søker nye lærlinger Les om inntrykket til noen av dagens lærlinger.

Scroll til toppen