Solcellepanel hos NorSea Vestbase

Solcellepanel hos NorSea Vestbase

Vi har installert solcellepanel for NorSea Vestbase, bygg 8. Solcellepanelet dekker 250 kvadratmeter og kan produsere 45 kilowatt i timen. Prosjektet er det første for NorSea og det monterte solcellepanelet vil gjøre bygg 8 selvforsynende på en solskinnsdag ☀️

- Vi har alle et krav på oss til å bli grønnere, mer miljøvennlige. Solcelleanlegget er et skritt på veien i det grønne skiftet. vi gleder oss til å høste erfaringer for fremtidens baser, sier Ralf Larsen, prosjektleder i NorSea Property på Vestbase.

Vi har montert flere anlegg på Nordmøre og medregnet NorSea Vestbase nærmer vi oss 350kWp (kilowattpeak) montert. Anleggene har til sammen bikket 450.000kWh produsert solenergi ☀️

- Dette er det første anlegget på fasade og inneholder hele 137 solcellepaneler, hvert panel er på 365Wp (wattpeak) som gir oss en installert effekt på 50kWp. Det blir spennende å følge med på produksjonen utover sommeren, sier Trond Torseth, prosjektleder i West Elektro.

Vi takker NorSea Vestbase for oppdraget 🌿👍🏼

Det første bildet viser produksjonen fra oppstarten av anlegget og vi kunne se at anlegget balanserte mellom import fra nettet og eksport ut på nettet fra solcellene. Det andre bildet viser produksjonen de siste dagene. 

Visuell visning av solenergi produksjon fra solcellepanel

Scroll til toppen