Lerøy Midt Belsvika

Lerøy Midt Belsvika

Vi har siden medio april 2021 arbeidet hos Lerøy Midt Belsvika på deres nye landbaserte settefiskanlegg. Nå i juni kunne vi endelig gratulere de med et flott nytt settefiskanlegg!

Anlegget er et nybygg ved siden av eksisterende anlegg og har et areal på 10 000 kvadratmeter. Tilbygget gir mulighet til å firedoble produksjonen av settefisk og vil bidra til økt verdiskaping for Lerøy Midt. 

- Dette var et spennende prosjekt hvor det rådet et godt samarbeidsklima på arbeidsplassen med god dialog mellom de ulike disiplinene, og dyktige og trivelige folk, sier Vidar Kleivli, arbeidsleder i West Elektro.

For vår del har det vært mye arbeid og vi har totalt i prosjektet trekt og koblet hele 172km med kabel. Nye erfaringer er kommet oss tilgode med bruk av blant annet kabelbroer av kompositt og et omfattende prosessanlegg. For noen av oss ble det også en ny erfaring å bo på brakkerigg og ukespendle. Dette fungerte godt med kantinedrift som serverte 4 måltider pr. dag.

- I god West Elektro ånd vil jeg påstå at vi ble en pådriver i prosjektet for å få dette gjennomført. Føltes i en periode som om alle kom til oss når det var noe teknisk som skulle løses. Vi har således høstet mye skryt for jobben vi har lagt ned, sier Vidar Kleivli, arbeidsleder i West Elektro.

Vi gratulerer Lerøy Midt Belsvika med et flott anlegg, lykke til med produksjonen 💙 🐟

Bli med hjem til Nordmøre

03 april 2023

Torsdag 13. april møter du NEAS Gruppen på Bli med hjem på Clarion Hotel The Hub i Oslo 😃

Hils på Sander, Emil og Ask

07 mars 2023

Vi har gjennom vinteren ansatt ti nye lærlinger, hvorav tre startet 1. mars og resterende starter i august. Sander, Emil og Ask startet i forrige uke og de skal alle ta fagbrev som elektrikere.

Hverdagen som lærling

01 februar 2023

West Elektro har en lang tradisjon for å satse på lærlinger innen elektro, automasjon- og telekommunikasjonsfaget. Vi har nå hele 17 lærlinger, og søker nye lærlinger Les om inntrykket til noen av dagens lærlinger.

Scroll til toppen