Lerøy Midt Belsvika

Lerøy Midt Belsvika

Vi har siden medio april 2021 arbeidet hos Lerøy Midt Belsvika på deres nye landbaserte settefiskanlegg. Nå i juni kunne vi endelig gratulere de med et flott nytt settefiskanlegg!

Anlegget er et nybygg ved siden av eksisterende anlegg og har et areal på 10 000 kvadratmeter. Tilbygget gir mulighet til å firedoble produksjonen av settefisk og vil bidra til økt verdiskaping for Lerøy Midt. 

- Dette var et spennende prosjekt hvor det rådet et godt samarbeidsklima på arbeidsplassen med god dialog mellom de ulike disiplinene, og dyktige og trivelige folk, sier Vidar Kleivli, arbeidsleder i West Elektro.

For vår del har det vært mye arbeid og vi har totalt i prosjektet trekt og koblet hele 172km med kabel. Nye erfaringer er kommet oss tilgode med bruk av blant annet kabelbroer av kompositt og et omfattende prosessanlegg. For noen av oss ble det også en ny erfaring å bo på brakkerigg og ukespendle. Dette fungerte godt med kantinedrift som serverte 4 måltider pr. dag.

- I god West Elektro ånd vil jeg påstå at vi ble en pådriver i prosjektet for å få dette gjennomført. Føltes i en periode som om alle kom til oss når det var noe teknisk som skulle løses. Vi har således høstet mye skryt for jobben vi har lagt ned, sier Vidar Kleivli, arbeidsleder i West Elektro.

Vi gratulerer Lerøy Midt Belsvika med et flott anlegg, lykke til med produksjonen 💙 🐟

Scroll til toppen