Gratulerer med ny barneskole!

Gratulerer med ny barneskole!

Vi gratulerer elever, lærere og nærområdet med en ny, flott skole 😃 Gjennom vår oppdragsgiver, Betonmast Røsand, har vi levert det elektriske anlegget til nye Kårvåg barneskole på Averøy. 

Kårvåg barneskole vil erstatte tre skoler på Arverøy og er planlagt for 240 elever. Skolebygget vil bli benyttet for å huse skole, SFO, kulturskole, idrett og andre aktiviteter, både i og utenom skolehverdagen. Uteområdet skal i tillegg være en del av skolens læringsarena og et allsidig nærmiljøanlegg.

- I dette prosjektet har West Elektro AS hatt gleden og utfordringen med å stå for alle elektriske anlegg, fra inntakskabler og hovedtavle til all kabling for SD driftsanlegg, lydanlegg, multiskjermer, adgangskontroll, innbrudd, styring av ventilasjon i tillegg til alt vi normalt leverer av lys, stikk og varme.Vi har også stått for all prosjektering og produksjon av arbeidstegninger selv, så dette har vært et stort og utfordrende prosjekt for oss. Prosjekteringen har vært gjort i 3D, for å være trygg på at alt kommer der det skal være, sier Trond Sæterøy, prosjektleder i West Elektro AS

Andre tekniske fag vi har gjenomført prosjektet sammen med er Langset Rør, Ventilasjon og Inneklima, Låsservice Ålesund og EL 24 Ensiko på automasjon.

Prosjektet har vært preget av stort behov for samspill og samarbeid både i planlegging og i utførelse, og i de fleste tilfeller har dette vært en god merverdi som gir god stemning på arbeidsplassen og i prosjektet, tilføyer Trond Sæterøy. 

Vi gratulerer med den nye skolen 😃

Bli med hjem til Nordmøre

03 april 2023

Torsdag 13. april møter du NEAS Gruppen på Bli med hjem på Clarion Hotel The Hub i Oslo 😃

Hils på Sander, Emil og Ask

07 mars 2023

Vi har gjennom vinteren ansatt ti nye lærlinger, hvorav tre startet 1. mars og resterende starter i august. Sander, Emil og Ask startet i forrige uke og de skal alle ta fagbrev som elektrikere.

Hverdagen som lærling

01 februar 2023

West Elektro har en lang tradisjon for å satse på lærlinger innen elektro, automasjon- og telekommunikasjonsfaget. Vi har nå hele 17 lærlinger, og søker nye lærlinger Les om inntrykket til noen av dagens lærlinger.

Scroll til toppen