Havnerås Elektro blir en del av West Elektro

Havnerås Elektro blir en del av West Elektro

I tråd med det grønne skiftet opplever elektrobransjen økt oppdragsmengde. Samfunnet skal i større grad elektrifiseres og digitaliseres. For West Elektro har dette gitt utslag i en omsetningsøkning fra 2020 til 2021 på 30% og vi er nå oppe i 108 millioner kroner i omsetning. Gjennom Covid-perioden har vi ansatt over 15 fagfolk for å muliggjøre denne veksten. Oppdragsmengden er god fremover med mange lokale prosjekter og økt fokus på havbruk. Vi forventer ytterligere vekst i år.

Med kjøpet av Havnerås Elektro vil vi kunne ta et bedre grep rundt privatmarkedet. Dette markedet  er sammensatt av både rehabilitering og nybygg. Elbilladere og smart strømkontroll til hjemmet er noe som kundene har fokus på. De siste årene har vi levert nærmere 800 ladere til elbil.

- Som en del av en langsiktig satsing inn mot privat- og boligmarkedet er vi glade for at Frank vil være med på denne satsingen. Frank har lang og solid kompetanse og selskapet hans deler de samme verdiene som vi har i West Elektro når det kommer til kundeoppfølging, kvalitet og faglig stolthet, sier Alf Hjelmaas, daglig leder i West Elektro AS. 

West Elektro har planer om å fusjonere selskapene i løpet av året.

West Elektro AS er Nordmøres ledende elektro- og teknologileverandør, og er en del av NEAS-gruppen. West Elektro AS leverer tjenester innen elektro, automasjon, sikkerhet og IT. Bedriften har i dag 70 ansatte.

Havnerås Elektro AS utfører alt av elektriske installasjoner, med hovedfokus på privatmarkedet. Havnerås Elektro AS har pr. i dag 3 ansatte.

Scroll til toppen