VI SØKER

LÆRLINGER

Er du vår nye lærling?

Som lærling hos oss vil du inngå i Nordmøres største elektro- og teknologileverandør, og vi garanterer en spennende og variert læretid.

Arbeidsoppgavene vil følge godkjent læreplan og gjennom læretiden vil du få oppleve tradisjonell service, samt å delta i en større arbeidsgruppe som arbeider på en av våre store prosjekter. 

Vi er opptatt av at rekruttering av lærlinger er en rekruttering for fremtiden og det er gode muligheter for fast jobb etter endt læretid. 

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene vil følge godkjent læreplan for faget.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som snart har fullført VG 2 elektrofag, automasjon eller telekommunikasjon og som er motivert for å fullføre læretiden. God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne er en fordel. 

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er faglig stolt og som kjenner seg igjen i våre verdier: ansvarlig, handlekraftig og kreativ. Du liker praktisk arbeid og kommuniserer godt med andre. Du er samarbeidsvillig og jobber hardt for å nå dine mål. 

Vi tilbyr

Vi setter av tid og ressurser for at du skal få en best mulig læretid, og nå målet ditt om et fagbrev og bli godkjent fagarbeider.
Vi samarbeider tett med Opplæringskontoret for elektrofag som er en viktig støttespiller for å gi deg en kvalitativ god læretid.
Vi har til en hver tid 13-17 lærlinger og du vil inngå i en erfaren lærebedrift, med et godt miljø for læring.
Et godt arbeidsmiljø og varierende arbeidsoppgaver, hvor du får økt ansvar etter hvert som du utvikler deg i løpet av læretiden.
Jevnlige aktiviteter for å fremme inkludering og felles læring.

 

Ta kontakt om du har spørsmål: 

Stein Hendnes
Daglig leder
Tlf. 913 23 336
Frode Hoel
Driftsleder
Tlf. 489 59 966
Frank Havnerås
Avdelingsleder service, privatmarked og bolig
Tlf. 990 27 575
Scroll til toppen