VI SØKER

SVAKSTRØMSMONTØR

Vi har flere spennende prosjekter og trenger deg med på laget

Som elektro- og teknologileverandør er vi en del av løsningen i det grønne skiftet - og nå søker vi flere med på laget! 

Som svakstrømsmontør hos oss vil du få en variert arbeidshverdag innen montasje, vedlikehold, nybygging og rehabilitering både i privat- og bedriftsmarkedet.

Vi har alltid vektlagt utvikling og du vil inngå i et team med bred faglig kompetanse innen elektro, telecom, automasjon, IT og sikkerhet. Sammen skal vi gjøre oss i stand til å håndtere de mange planlagte prosjekter i vår region. 

Arbeidsoppgaver

Din nye arbeidshverdag vil bestå av tett samarbeid med prosjektleder og inneholde varierte oppgaver innen telekommunikasjonsfaget. Dette vil være oppgaver innen installasjon ved oppføring av nye byggeprosjekter, service på eksisterende anlegg og feilretting ved behov. Du vil også arbeide med programmering, sensorikk og energistyring. 

Om deg

Du har fagbrev som telekommunikasjonsmontør eller relevant erfaring som systemtekniker, servicetekniker, montør eller serviceingeniør som kan kompensere for manglende fagbrev.   

Du er serviceinnstilt og kommuniserer godt med andre. Du arbeider like godt i team som alene og er pålitelig, serviceinnstilt og verdsetter faglig dyktighet. Du har førerkort klasse B.  

Vi tilbyr

En spennende karrieremulighet i en attraktiv bedrift med et sterkt merkenavn. Vi verdsetter et godt arbeidsmiljø og har fokus på sosiale aktiviteter og lagbygging. Du vil inngå i et stort fagmiljø med fokus på kompetanse og utvikling. Vi ønsker å tilby deg en selvstendig, variert og spennende jobb, samt konkurransedyktige lønns-, pensjons- og forsikringsvilkår.  

Kontakt meg 🙋🏽🙋🏽‍♀️

Scroll til toppen