Vekst, utvikling og det grønne skiftet

Vekst, utvikling og det grønne skiftet

West Elektro har de siste årene opplevd en sterk vekst i etterspørselen etter våre tjenester. Verden har blitt mer digital, nye produkter har entret markedet og sammen blir vi stadig grønnere. Elektrobransjen er ikke det den engang var, med standard installasjoner, den har de siste årene bevegd seg til å i tillegg inneholde en god del teknologi. Dette har ført til økt etterspørsel fra markedet og vi har flere nye ansikt med på laget 🙌🏽 

Samhandling

Elektro- og teknologibransjen opplever stadig innovasjon av eksisterende og nye produkter og tjenester. Vi har de siste årene tatt i bruk elbilen, husene har blitt smartere og vi opererer på digitale flater til en hver tid.  I et sterkt voksende teknologisk samfunn er samhandling nøkkelen til suksess. Med flere digitale tjenester og duppeditter som kommuniserer er det avgjørende at de fungerer til en hver tid. 

Utvikling

Vi har tatt i bruk flere ulike innovasjoner de siste årene, noen har kommet i en ny og bedre drakt - mens andre er helt nye for markedet. Utviklingen går stadig raskere og vi adopterer produkter og tjenester som aldri før. West Elektro arbeider hver dag med å følge utviklingen, dette for å kunne leverer de beste produktene og tjenestene til våre kunder. 

Det grønne skiftet

Det grønne skiftet bringer med seg en rekke nye produkter, vi har allerede blitt godt kjent med elbilen, og solcellepanelet er på vei inn. I tillegg ser vi nå at batteribanker for boliger og industri, som lagrer strøm som kan benyttes under strømpris-toppene eller ved økt behov, nærmer seg. Det grønne skiftet bringer med seg utvikling og et økt fokus på fornybar energi. Dette er en utvikling vi i West Elektro følger tett og vi er nysgjerrige på innovasjonene som kommer - det er en spennende tid! 

I takt med nye produkter og økt etterspørsel etter våre tjenester har vi det siste året ansatt hele 21 nye ansatte og vi har en egen IT-avdeling i etableringsfasen. Sammen får vi økt samhandling, effektivisering og et smartere og grønnere samfunn 💚

I bildet på toppen ser du våre nyansatte det siste året 😁

 

Bli med hjem til Nordmøre

03 april 2023

Torsdag 13. april møter du NEAS Gruppen på Bli med hjem på Clarion Hotel The Hub i Oslo 😃

Hils på Sander, Emil og Ask

07 mars 2023

Vi har gjennom vinteren ansatt ti nye lærlinger, hvorav tre startet 1. mars og resterende starter i august. Sander, Emil og Ask startet i forrige uke og de skal alle ta fagbrev som elektrikere.

Hverdagen som lærling

01 februar 2023

West Elektro har en lang tradisjon for å satse på lærlinger innen elektro, automasjon- og telekommunikasjonsfaget. Vi har nå hele 17 lærlinger, og søker nye lærlinger Les om inntrykket til noen av dagens lærlinger.

Scroll til toppen